Els somnis també són femenins

Els immigrants que intenten saltar les tanques de Ceuta o de Melilla han de preparar-se no tan sols per a l’esforç que això suposa sinó per a les possibles conseqüències dels seus actes. Tot i això, no tots els que aconsegueixen arribar a Espanya ho fan amb una càrrega al seu estómac.

Astan Traore va creuar la tanca de Melilla el passat dimarts, convertint-se ne la segona dona que passa aquesta tanca, ja que al mes de gener ho va aconseguir una noia del Camerun que assegurava ser menor d’edat. A més, es dóna la circumstància que Traore està embarassada i ha hagut de ser ingressada a l’Hospital Comarcal de la ciutat autònoma.

Traore és de Mali i ha pogut traspassar la triple tanca en busca de treball i d’una nova vida, igual que la majoria d’immigrants que passen per sobre de la tanca de Melilla.

“L’únic que vull aconseguir és treballar, ser lliure”, diu una Traore esgotada que vol donar a conèixer el seu cas, i que alhora busca una feina que l’ajudi a guanyar-se la vida de forma més digna i segura que al seu país d’origen.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s