Un Sant Jordi multicultural

Avui, 23 d’Abril, es un dia molt important per a la cultura catalana. Les dones reben roses i els homes llibres. Aquest fet es produeix perquè la cultura catalana celebra la diada de Sant Jordi, i aquests regals són una costum fruit de la tradició catalana.

La ciutat de Vic s’ha llevat adornada de paradetes de flors i llibres, i envoltada de la bandera catalana. A més fa bon dia i això va bé per a sortir a passejar. Els carrers van plens de gent, però s’hi respira aire de pau i tranquil·litat. Sembla un paratge idilic dins d’aquest context de crisis en el qual esta submergit el pais.

La Consellera de Cultura ha preparat a prop de 40 actes per a celebrar aquesta jornada tan especial, i totes els institucions catalanes tindran avui les portes obertes per a que tots els que hi vulguin entrar puguin fer-ho. Es una bona oportunitat per anar a veure el Palau de la Generalitat, i a més, hi han moltes activitats solidaries per ajudar a les persones que mes ho necesiten a la galeria noble del seu interior.

Aquest any s’ha incrementat molt el numero de vendes, tant de roses com de llibres, i això pot ser degut a l’increment d’immigrants que s’han integrat dins la nostre cultura i que avui han anar a comprar roses per a les seves dones, i llibres per als seus homes.

Imagen

La integració de persones procedents d’altres països es veu reflexada en dies com avui, i aixó es simbol del progrés de la nostre societat cap a un futur sense discriminacions racials.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s