ARED – Fundació per a la reinserció de dones

ARED és una fundació que pretén ajudar a reinserir a les dones a la societat, ja sigui perquè hagin estat a la presó o perquè se les discrimina d’alguna altra manera tot i no haver passat pel centre penitenciari (per ser de raça diferents, per no tenir estudis, etc.)

En la pàgina inicial de la fundació podem veure diferents sectors que es divideixen en sub-menús on està descrit detalladament: qui son, què fan, com podem ajudar-hi nosaltres, els ciutadans, etc. Penso que és una molt bona opció per ajudar a totes aquelles dones que volen reintegrar-se a la societat, que no vol dir que totes les dones que estiguin allà hagin estat a la presó.

Les bones iniciatives són les que falten en la societat d’avui dia, ja que si tots estiguéssim conscienciats que són persones igual que nosaltres, que tenen el mateix dret que tenim nosaltres a viure una vida “normal” en la qual puguin treballar, i tenir les mateixes oportunitats.

Aquesta associació ho duu a terme, tot i que segurament encara falti molt d’esforç. Tot i així, la pàgina web i els continguts que hi tenen trobo que estan molt ben organitzats i molt ben alineats, el disseny no és res de l’altre món però amb els colors que hi posen ja fan un intent de cridar de l’atenció, de fer còmode la pàgina web i de mostrar els seus continguts.

A part d’això, el que trobo és que els hi falta publicitat, no a la pàgina web, si no per l’associació mateix,; per donar-se a conèixer, per aportar informació als ciutadans ja que si no, penso, que la majoria de gent seguirà sense saber què és ARED i quines són les coses que fan per ajudar a aquestes dones a tirar endavant i a construir una vida nova.

Els diferents menús que podem trobar a la web fan que sigui fàcil de navegar-hi, de trobar les coses a primer cop d’ull i així ens informem fàcilment de què és el que es fa a ARED.

Així doncs, qui tingui l’oportunitat de visitar la pàgina web, que jo ho recomano,  podrà informar-se i estar al dia del que es fa per les dones des de l’associació, ja sigui després d’haver estat a la presó o d’haver passat per qualsevol altra moment de discriminació.

Una altra manera d’ajudar és fen-te soci de l’associació: voluntàriament o també es fan contractes. Aquest punt incita a que la gent que vulgui fer algu per aquestes persones pugui i tingui el mitjà per fer-ho.

Amb això, trobem una bona pàgina on poder informar-nos i on, qui vulgui, pot fer-s’hi col·laborador.

Imagen

 

Xènia Perarnau Lanza

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s