WOMEN IN PRISON

Aquesta és una pàgina web especialitzada en el paper de les dones a les presons. És una pàgina molt àmplia on s’hi pot trobar tot tipus d’informació i serveis, tant per l’interès de la població com, sobretot, per les mateixes dones.

Dos punts que considero molt forts de la pàgina i que trobo interessants que hi apareixin a la nostre pàgina són el cas de la pestanya de “Feina” i la pestanya de “ajuda i assistència a la dona i ajuda als familiars”.

  La pestanya de feina la trobo molt interessant ja que compleix un requisit difícil de trobar. No hi ha gaires serveis a l’abast de les dones un cop reinserides a la societat que els permeti tornar-se a incorporar al món laboral i és per això que crec necessari un punt on es vagin penjant constantment possibles feines i que les mateixes dones puguin anar revisant per si n’hi ha alguna que els pot interessar.

I en el cas de la segona pestanya, també és molt interessant ja que és un punt per donar suport als familiars que pel motiu que sigui necessitin un tracte professional sobre aquest tema i tinguin la tranquil·litat de que el que es pugui parlar amb aquests professionals és totalment confidencial.

Un altre apartat interessant d’aquesta web és el d’esdeveniments perquè es va publicant dins d’aquesta categoria totes les xarrades i conferències que professionals d’aquest àmbit van fent per  diferents punts del país per tal de conscienciar i donar informació.

El seu objectiu és donar tots els seus serveis per a la dona i fer arribar a tothom que el model actual de justícia cap a la dona no és igualitari al del home i que per tant, s’ha de variar. Consideren que el model judicial no s’he les ajuda i que a més, no és un bon format per tal que s’he les rehabiliti.

Crec que és una pàgina que podríem aprofitar molt bé per enriquir-nos sobre les publicacions que s’hi fan, les notícies, les conferències i a més a més, ens podria servir molt per agafar idees sobre temes a tractar dins de la web i formes per enfocar el nostre projecte.

http://www.womeninprison.org.uk/

Aura Tomasa Pons

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s